25 d'abril de 2024

La Zona Bareto's arrenca les activitats amb una revetlla de Cap d'Any a Manlleu

Zona Bareto's neix amb intenció d'oferir activitats lúdiques i festives per passar-s'ho bé sense sortir de Manlleu

El Ter 11 de desembre de 2008 a les 00:31
Els representants dels bars de la Zona Bareto's i Laura Generó han presentat a Els Voladors la revetlla de Cap d'Any
El col•lectiu manlleuenc de bars Zona Bareto's ha presentat aquest dimecres la revetlla "Populatxa" de Cap d'Any. La celebració de la revetlla representarà l'inici de les activitats del col•lectiu Zona Bareto's, un projecte que agrupa la Cerveseria els Voladors, el Bar la Cabina, el Bar Brindis i el Pub Xauxa.

Zona Bareto's neix amb intenció d'oferir activitats lúdiques i festives que permetin als manlleuencs passar-s'ho bé sense marxar de la ciutat. Tot i que la revetlla de Cap d'Any serà organitzada pels quatre bars associats, la Zona Bareto's té intenció d'agrupar tots els bars i entitats manlleuenques que desitgin formar-ne part.

L’espai que acollirà la revetlla de Cap d’Any serà el Pavelló Municipal d'Esports de Manlleu. Segons Dani Vidal, un dels representants del col•lectiu de bars, el pavelló quedarà dividit en dues parts per oferir dos espais ambientals diferents.

Els representants dels bars associats han aprofitat l'acte de presentació per donar a conèixer el símbol de la Zona Bareto's i el cartell de la revetlla, que ha estat dissenyat per l'artista manlleuenca Laura Generó. El color verd predomina al cartell, que representa un món màgic de ninfes i fullets que, segons Vidal, demostra “l’optimisme i l’esperança” pels nous projectes.

Imatge identificativa de la Zona Bareto's

Moment de la presentació de la Revetlla de Cap d'Any

Cartell de la Revetlla de Cap d'Any

Etiquetes: