27 d'abril de 2024

Pol Hernández és presentat amb el Polartec Fundación Alberto Contador

Aquest dilluns es va presentar tot l'equip Júnior i Sub-23 de la fundació del mític ciclista de Pinto

G.Moral 17 de febrer de 2017 a les 17:41
Pol Hernández

Pol Hernández es va presentar aquest dilluns de forma oficial amb l’equip Polartec Fundación Contador. A finals d’any es va anunciar el fitxatge del jove ciclista de Les Masies de Voltregà per el considerat el millor equip de l’estat en categories Júnior i Sub-23. Hernández va fer-se la foto oficial amb el mallot de l’equip juntament a Francisco Contador, mànager de l’equip, i germà d’Alberto Contador que també va assistir a l’acte d’aquest dilluns.  


Aquest dilluns es van poder veure les primeres imatges de Pol Hernández vestint el mallot  de l’equip Polartec Fundación Alberto Contador. Una foto oficial que passarà a la posteritat on Hernández formarà part de l’equip Júnior en la  que serà el seu segon any en aquesta categoria.


De fet la gran actuació d’Hernández la passada campanya ha estat clau per complir un somni i fer un pas més en la seva carrera esportiva. El del voltreganès va aconseguir la Copa d’Espanya i el subcampionat d’Espanya quan era un ‘roockie’ a la categoria, és a dir que era el seu primer any com a júnior i competia amb diversos ciclistes més experimentats i més grans que ell.


Des de ja fa unes setmanes ha començat la seva preparació amb tot l’equip on ha tingut les primeres preses de contacte amb la nova muntura a la que pujarà una ‘Look’ a mida del jove ciclista. De moment no hi ha un calendari establert però sembla ser que tornarà a competir en les proves més importants a nivell estatal i també algunes internacionals en categoria júnior.


A més en la presentació l’equip també vol posar en valor els ciclistes de l’equip, i ha afirmat que farà intercanvis de ciclistes d’altres fundacions punteres de França per tal de que els integrants de cada equip guanyin experiència en altres països.


Amb el calendari encara per acabar de definir tot apunta a que la teporada de ruta començarà com és habitual al mes de març.

Etiquetes:
Cultura