25 d'abril de 2024

Àlex Garrido, nou president de l'assemblea d'alcaldes i regidors d'ERC Osona-AM

L'elecció s'ha fet dins la jornada sobre els reptes del municipalisme amb la intervenció del diputat Marc Sanglas

Gisela Francàs 18 de febrer de 2017 a les 12:47
El diputat Marc Sanglas juntament amb l'exalcalde de Manlleu Pere Prat i la regidora a Tona, Núria Sisó

Àlex Garrido ha estat elegit per unanimitat com a president de l'assemblea d'alcaldes i alcaldesses i regidors/es d'ERC Osona-AM. L’elecció ha tingut lloc aquest matí dins la jornada que ha organitzat ERC Osona sobre els reptes del municipalisme pel 2017 que tenia com a temes principals el municipalisme i el referèndum.


La jornada ha començat amb la intervenció de Marc Sanglas, diputat i Secretari Nacional de Política Municipal d'ERC, que s’ha dirigit als membres del seu partit a la comarca. Segons Sanglas "la confiança, l’ordre i l’organització són molt importants en el procés cap a la independència". "Els municipis són molt importants en aquest procés", ha afegit.


En el marc de la jornada s’ha fet també l'elecció del nou president de l'assemblea d'alcaldes i alcaldesses i regidors/es d'ERC Osona-AM que fins ara l’ocupava Jordi Fàbrega, alcalde de St. Pere de Torelló. L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, ha estat el nou elegit amb el vot de tots els membres. "Estic molt orgullós i em poso a disposició de tots els membres del partit amb la intenció perquè es pugui fer el referèndum".


A part dels reptes del municipalisme a les jornades d’ERC Osona també s’ha fet una taula rodona sobre els diferents models de la gestió de l'aigua. Hi han intervingut els ponents Enric Vilaregut, tinent d'alcalde de l'ajuntament de Manlleu, Margarida Feliu, alcaldessa de Viladrau, Josep Maria Freixanet, alcalde d'Olost i Xavier Rierola, alcalde de Seva. Les jornades han tingut lloc aquest matí a l’Auditori Roca del Museu del Ter de Manlleu.

L'alcalde Àlex Garrido en el moment del seu nomenament com a nou president

Etiquetes:
Política Municipal