25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu es mereix guanyar però acaba empatant amb el Figueres (0-0)

Manel Sala va ser un dels protagonistes dels partit rematant setze vegades a porteria

G.Moral 20 de febrer de 2017 a les 16:47
Mate amb la pilota. Foto: A.Aumatell

La sort no va tornar a estar de cara del Manlleu que va fer un gran partit davant el Figueres però el marcador va acabar amb empat a zero. Manel Sala va ser el protagonista del partit, fins a setze vegades va rematar a porteria el davanter manlleuenc i cap va servir per donar la victòria al Manlleu. Un empat que serveix de poc per poder sortir de la part baixa.


Miquel Muñoz va tornar a canviar d’estratègia per tal d’aconseguir marcar des de bon començament. L’estratègia va funcionar però no va acabar arribant a l’objectiu final que era marcar. El Manlleu va sortir a pressionar al Figueres, que es va veure obligat a replegar-se a darrere. El conjunt manlleuenc va tapar molt bé els forats en defensa, sobretot gràcies a un Dan Coll que va agafar el rol de Seuma al mig del camp i no deixava treballar còmodes a l’exmanlleuenc Maik i a Ferran Grau, els dos principals artífex del joc del conjunt empordanès. El tècnic manlleuenc Miquel Muñoz,  s’ha mostrat molt satisfet amb l’actitud de l’equip però descontent amb la manca d’encert.


La primera ocasió clara del partit però no va arribar fins a la mitja hora de joc, quan els dos conjunts jugaven de tu a tu. Aumatell va disposar de dues bones ocasions però primer Gallego i després el desencert amb el remat van impedir el gol.


A la segona meitat el cansament dels primer 45 minuts va passar factura a l’equip local. El Figueres ho va aprofitar per tirar l’equip a dalt i Ferron i Casanova van obligar a Aroca a lluir-se. Però va ser en aquesta segona meitat on Manel Sala va ressorgir, amb ocasions per donar i vendre. Voleies, accions individuals, xuts des de lluny però no va ser suficient. Com afirma Muñoz.


Un gran partit del Manlleu que serveix de poc per sortir de la part baixa, a més  la victòria del Castelldefels escurçar la distància amb el descens a un punt. El proper dissabte el conjunt manlleuenc visitarà el camp de la Pobla de Mafument, que es troba en ratxa sobretot des de que ha començat la segona volta.


 


 

Etiquetes:
Esports