26 d'abril de 2024

El CP Manlleu no passa de l'empat amb el Lloret (3-3)

Un gol d?Aniol Mangas i dos de Marc Prat van posar el Manlleu per davant però els visitants van acabar empatant

D.Osa - CP Manlleu 20 de febrer de 2017 a les 16:50
Foto:Anna Aumatell

El CP Manlleu va veure com se li escapaven dos punts dissabte davant l’HC Lloret en un partit que va arribar a guanyar per dos gols d’avantatge. Un gol d’Aniol Mangas i dos de Marc Prat van posar el Manlleu per davant però els visitants van acabar empatant a falta d’un minut pel final.


El Lloret es va avançar amb un gol de Marc Grau al minut 2 en un llançament llunyà. Els visitants van disposar d’ocasions per marcar més gols però Jordi Garcia va respondre amb èxit. Poc a poc el Manlleu va anar disposant de més arribades. Marc Prat va empatar amb un penal i el Manlleu va aprofitar que el Lloret es va quedar amb només dos homes a causa de dues targetes blaves per capgirar el marcador amb una rematada d’Aniol Mangas. 


A la segona part, el Manlleu va marcar el tercer amb una jugada des de l’interior de l’àrea en què Adrià Ballart va assistir Marc Prat perquè donés més avantatge als manlleuencs. El Lloret va escurçar distàncies amb una rematada de David Plaza a l’equador del segon temps i va acabar empatant el partit quan només quedava un minut pel final amb un gol de Xavier Sulé.


FITXA TÈCNICA


CP Manlleu-3: Jordi Garcia, Aniol Mangas, Albert Grau, Albert Bigas i Adrià Ballart –cinc inicial–, Marc Prat, David Martí i Pol Franci.


CH Lloret-3: Ferran Serra, Lluís Grau, Adrià Farré, Marc Grau i Àlex Grau –cinc inicial–, David Plaza, Xavier Sulé, i Javier Patau.


 

Etiquetes:
Esports