26 d'abril de 2024

Caixa Manlleu lliura 178.000 euros en ajuts a onze associacions amb projectes solidaris

Les onze associacions s'han escollit d'un total de 58 projectes presentats

El Ter 11 de desembre de 2008 a les 11:05
Representants de les onze associacions que han rebut ajuts de Caixa Manlleu
Caixa Manlleu va lliurar aquest dimecres ajuts a onze entitats i associacions amb projectes solidaris. Es tractava de la cinquena convocatòria de Projectes per a Centres d’Inserció Social. En total es van lliurar 178.000 euros. El president de Caixa Manlleu, Joan Contijoch, va destacar que aquest any s’havien presentat 58 projectes i que en un any de crisi calia posar més èmfasi en els valors de solidaritat.

Una de les associacions que va rebre ajut és la Fundació privada Areté de Malla per un projecte de desenvolupament comercial i logístic del centre especial de treball.

També van rebre ajuts l’Agrupació d’entitats per l’acollida de menors immigrants a Catalunya de Barcelona, la Fundació privada Mambre de Barcelona per un servei d’inserció laboral a persones sense sostre, la Fundació Baix Montseny de Sant Celoni que té un centre de treball amb persones amb discapacitat psíquica. També han rebut ajuts la Fundació Doctor Trueta per un projecte de servei prelaboral, l’associació Tapís per adquirir una carretilla elevadora i un transpalet manual, l’Associació CERMA de Sabadell per a un projecte de reinserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social i l’Associació Sant Tomàs que vol ampliar el magatzem del TAC-Osona.

L’Associació Punt de referència de Barcelona per un projecte de joves immigrants extutelats, l’Associació Cedra per la promoció social de Barcelona i l’Associació Casal Claret de Vic per a l’escola de la pau també van rebre subvencions de Caixa Manlleu.

El lliurament es va fer a l'Auditori de Caixa Manlleu a Vic.

Núria Salvans explicant el projecte de la Fundació Doctor Trueta

Antoni Comeras, president de l'Associació Tapís

Lluís Casas, president de la Fundació privada Areté de Malla

Etiquetes: