27 d'abril de 2024

Ignasi Tejón presenta vistes i mirades de Manlleu

Es podrà veure gratuïtament fins al 19 de març

Albert Vilella 21 de febrer de 2017 a les 11:13
L'artista, en ple procés de preparació de la mostra

Aquest divendres a les 8 de vespre es presentarà “Vistes i mirades de Manlleu”, una exposició completament en blanc i negre. Tal i com explica a Ràdio Manlleu Ignasi Tejón, artista i responsable de l’obra, per a realitzar aquesta mostra ha volgut utilitzar mètodes fotogràfics tradicionals.


Segons l’autor “ja estem tips de la fotografia digital”, que de tanta, “no es pot arribar a assimilar”. L’exposició es divideix en peces estenopeiques, les anomenades vistes, i en fotografies fetes amb càmeres tradicionals de gran format, les mirades.


En aquest recull fotogràfic s’hi troben tot d’indrets de Manlleu que l’artista considera ”inabastables”. Ignasi Tejón reconeix que l’exposició es veu influenciada per la seva “tradició de pintor de paisatges i d’indrets urbans”.


Per Ignasi Tejón la fotografia analògica, tradicional, és més satisfactòria perquè és “quasi un miracle” que surti una imatge del procés i el resultat és més impactant. L’exposició “Vistes i mirades de Manlleu” es podrà visitar, de forma gratuïta, a la Sala d’exposicions de Can Puget. La mostra romandrà oberta del 25 de febrer fins al 19 de març, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre.

Etiquetes:
Cultura