26 d'abril de 2024

El Dijous Llarder més complet torna de la mà dels restauradors d'Osona Cuina

La festa, que compta amb El Torres Petit o La Selecta de Manlleu, entre d'altres, s'allarga fins a les 11 de la nit

Albert Vilella 23 de febrer de 2017 a les 09:32
Una imatge de la celebració de l'any passat

El col·lectiu Osona Cuina torna a celebrar el Dijous Llarder a la Plaça Major de Vic. Setze restaurants osonencs seran els encarregats de posar en marxa un seguit d’activitats gastronòmiques, que giraran al voltant del porc. El Torres Petit de Manlleu torna a participar d’aquesta festivitat que enguany amplia el seu horari. 


A partir de les 9 del matí arrenca el Dijous Llarder organitzat per Osona Cuina. Com a novetat, enguany la Plaça Major de Vic acollirà la festivitat fins a les 11 del vespre. La cita començarà la nit anterior amb la posada en marxa del foc i la col·locació dels porcs a la gran brasa. La Selecta, empresa manlleuenca de distribució gastronòmica, col·laborarà per primer cop. Per altra banda, entre els 16 restaurants que participaran de l’esdeveniment, hi haurà el Torres Petit de Manlleu. Manel Molera, xef i propietari del negoci, explica que oferiran molta varietat al públic que vingui a la plaça.


Els tradicionals entrepans de porc rostit, el taller d’elaboració de botifarres i el sopar basat en tapes gastronòmiques amb la col·laboració d’Osona Terra, són alguns dels atractius d’aquesta edició. Durant el sopar també es podrà gaudir de la música en directe del grup Tokaji Quartet. Manel Molera ens assegura que preparar la seva participació “comporta moltes hores de feina”, però també admet que “serveix per donar a conèixer els productes osonencs”.


De les 9 del matí a les 4 de la tarda es serviran els entrepans de botifarra, cansalada i porc rostit. De 2/4 de 8 a 2/4 d’onze es podran provar les tapes gastronòmiques. El Dijous Llarder d’Osona Cuina rep la col·laboració d’Osona Terra, l’Ajuntament de Vic, Gros Mercat, La Selecta, Escola Hosteleria Osona i Dielta.

Etiquetes:
Economia i empresa