27 d'abril de 2024

Núria Bonet campiona d'Espanya júnior en la modalitat de carabina

Un nou títol estatal que es suma al palmarès de la manlleuenca que comença la temporada amb bon peu

G.Moral 23 de febrer de 2017 a les 16:36
Núria Bonet

Núria Bonet suma un altre títol estatal al seu palmarès. La manlleuenca es va proclamar, aquest cap de setmana a Múrcia, campiona d’Espanya Júnior de Carabina d’Aire. Bonet va aconseguir la victòria en una final molt diputada amb Sònia Romero, que va complicar, per moments, la victòria a la manlleuenca.


Múrcia acollia per primera vegada el Campionat d’Espanya d’Aire Comprimit. En aquesta ocasió es va citar les categories de pistola i carabina en la distància més curta, 10 metres. La manlleuenca va prendre part en la modalitat de Carabina, en categoria júnior femenina.


Núria Bonet va haver de fer front els nervis durant la prova ja que la també catalana Sònia Romero es va mostrar molt solvent fins al final. La mateixa Bonet va reconèixer a Teledeporte que va haver de lluitar per mantenir els nervis a ratlla. De fet ho va aconseguir i en els dos últims llançaments va ser on va marcar la diferència amb la seva rival Sònia Romero. Finalment la puntuació va fer campiona a Bonet amb un total de 202,9 punts, Romero segona amb 201,1 punts. El tercer lloc del podi  va ser per a Carolina Recio amb 179,2 punts que va patir per aconseguir pujar el podi ja que la revelació del cap de setmana Zahara González de només 12 anys va estar a punt de prendre-li el podi.


Un nou títol estatal que es suma al palmarès de la manlleuenca que comença la temporada amb bon peu. Primer títol que disputava aquest 2017 i que aconsegueix amb solvència.


 

Etiquetes:
Esports