24 d'abril de 2024

Tret de sortida a les Festes del Dia d'Andalusia

Les jornades del Dia d'Andalusia comencen aquest cap de setmana i s'allargaràn fins al 12 de març

A,Cumeras 23 de febrer de 2017 a les 19:11
Foto: C.Navarro

Les Festes del Dia d’Andalusia de Manlleu es comencen a celebrar aquest dissabte. A partir de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, el Mercat Municipal, s’obrirà l’exposició de cartells. Segons Jesús Ferrer, vicepresident de la Penya Flamenca, l’any passat l’entitat va celebrar el 30è aniversari i van aprofitar per digitalitzar els cartells i es van exposar al Museu del Ter i també a Can Puget. Ara, volen donar-los una nova via perquè tothom els pugui conèixer.


Al mateix mercat, es farà el Tast d’olis de la mediterrània i actuarà el ‘coro’ A nuestro aire. De cara al diumenge, durant el matí el local de la Peña Flamenca una Matinal amb Ana Brenes i David de Rambla al cante i José Tarrias, Carles Martos, Paco Romero i Diego Valle al toque. Segons Ferrer, l’espectacle és “digne de veure i la gent que vingui gaudirà del flamenc que ells fan, que val molt la pena”.


Es comptarà també amb els balls de Sinlache i la presentació a càrrec d’Antoni López. La setmana següent, dissabte 4 de març, es farà “una vetllada flamenca per als aficionats de la casa i l’altra, el dia 12 de març, es farà la jornada de convivència a l’ermita de Sant Jaume “amb el concurs de migas, el cocido andaluz, sevillanes i flamenc i si fa bon dia es pot gaudir de la festa, amb jocs de cucanya per a petits i grans”.


 

Cartell Festes del Dia d'Andalusia

Etiquetes:
Cultura