24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu vol puntuar al Municipal de la Pobla de Mafument

La Pobla de Mafument s'ha mostrat com l'equip més fort de la segona volta

G.Moral 24 de febrer de 2017 a les 17:26
Foto:Anna Aumatell

L’AEC Manlleu visita aquest dissabte a les cinc de la tarda el camp de la Pobla de Mafumet amb la voluntat de sumar tres punts d’una vegada per totes. Materialitzar les ocasions que es creen es, ara per ara, el principal objectiu del conjunt de Miquel Muñoz. La passada jornada l’equip va demostrar un grau més d’actitud però no va ser suficient per tancar el partit amb victòria.


Com va sent habitual des de l’inici del 2017, el Manlleu necessita sumar urgentment per tal de sortir de la zona de perill a la classificació. L’empat de la passada jornada sumat a les victòria dels equips perseguidors, han fet que el Manlleu perdi una mica més de pistonada a la classificació. Ara per ara, les baixes que tant havien perjudicat aquest Manlleu ja no són una excusa. A part de Charly, Miquel Muñoz ja compta amb tots els seus efectius per seguir la temporada. Ara, l’assignatura pendent és poder transformar les ocasions que es generen, un fet que ha castigat molt el Manlleu tota la temporada. Però, ara més que mai, ha d’intentar de sumar gols al marcador per tal de recuperar confiança en sí mateix i aconseguir allunyar-se de la part baixa.


La Pobla de Mafumet és el cas contrari que el Manlleu. El conjunt tarragoní s’ha definit com l’equip més fort d’aquesta segona volta. A casa es un fortí, un camp molt semblant al del Manlleu pel què fa a mides i característiques. Un fet a tenir en compte per tal de plantejar el partit per part de Muñoz. La Pobla a més arriba motivat després de treure un empat molt treballat al camp d’Olot i vol aprofitar l’embranzida per consolidar-se a la part mitja de la taula. El tècnic manlleuenc el defineix, com un “equipàs”.


El Manlleu viatjarà el mateix dissabte fins a la Pobla de Mafumet , el partit es disputarà a les cinc de la tarda. Com és habitual es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports