25 d'abril de 2024

Una exposició de cartells commemora els 10 anys del SIAD

És una de les primeres activitats de cara al 8 de març

Arola Cumeras 24 de febrer de 2017 a les 18:16
El cartell del 8 de març

Aquest cap de setmana s’inaugura l’exposició de cartells 10 anys del SIAD, que es podrà visitar a la sala d’exposicions de Can Puget. Es tracta d’una de les primeres activitats vinculades al 8 de març, Dia de les Dones.


La tècnica d’Igualtat Helga Masramon, ha explicat que en aquesta mostra es ressalten els 10 anys que fa que està obert el Serveu d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD). Afirma que l’impacte visual pretén aconseguir un punt d’originalitat i que està plantejat com “una celebració”. Segons Masramon, en aquesta dècada “s’han pogut fer moltes coses i el servei s’ha anat consolidant, cada vegada és més conegut” i s’està “avançant molt” en termes d’igualtat. El nivell “alt" de participació en actes del 8 de març i del 25 de novembre "ens indiquen que tot això es va tirant endavant”.


La tècnica d’Igualtat ha explicat que hi ha més actes previstos per l’aniversari però “encara no es poden avançar”. Aquesta mostra de 10 anys del SIAD es pot visitar gratuïtament de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre a Can Puget.

Etiquetes:
Societat