24 d'abril de 2024

S'obren les inscripcions del 12è Concurs de Dibuix Manga de Manlleu

Les obres es poden entregar des de l'1 de març fins el 5 de maig

El Ter 25 de febrer de 2017 a les 12:24
El concurs l'organitzen l'Estudi Tres Llunes i l'Ajuntament de Manlleu amb col·laboració d'altres entitats

Torna el concurs de Dibuix Manga de Manlleu que aquest any arriba a la 12a edició. Aquest dimecres 1 de març s’obre el termini de presentació de les obres que s’allargarà fins el 5 de maig.


Com cada any s’han establert tres categories, infantil (de 7 a 11 anys), juvenil (de 12 a 17 anys) i adult (de 18 anys en amunt). La temàtica és lliure i el format de les obres ha de ser en DINA 3 tant en color com en blanc i negre.


Una dotació en metàl·lic, lots de manga i anime, vals de regal i entrades pel Saló del Manga de Barcelona, són alguns dels premis que es repartiran als tres guanyadors de cada categoria.


El jurat estarà format per persones relacionades amb l’àmbit del manga i la il·lustració i valoraran la tècnica, l'estil, la composició i l’originalitat dels personatges, entre altres. L'entrega de premis tindrà lloc el 10 de juny a les 6 de la tarda a la Sala d'exposicions de Can Puget. Els premiats es donaran a conèixer la mateixa setmana de l'entrega de premis.


El Concurs de Dibuix Manga de Manlleu està organitzat per l'Estudi Tres Llunes i l’Ajuntament de Manlleu. També compta amb la col·laboració de La Font 23, Ficomic, Norma Editorial, Panini Comics, Planeta Comics, Selecta Vision, Nits de Cinema Oriental, Vicens Piera, Japanzone.cat i l’Escola Joso entre d’altres.

Etiquetes:
Cultura