24 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení es classifica un any més per la Final Four

Un any més el conjunt manlleuenc serà a la final a quatre de la màxima competició europea

D.Osa - CP Manlleu 27 de febrer de 2017 a les 17:55
cpmanlleu.com

El sènior femení s’ha classificat per a la seva tercera final a quatre europea consecutiva després de superar l’Estrelas Molfetta dissabte passat en el partit de tornada de quarts de final amb un contundent 7 a 2. El Manlleu ja venia amb un avantatge de quatre gols aconseguits al partit d’anada, quan va obtenir un 2 a 6 favorable a terres italianes.

Gemma Solé i Laura Barcons van avançar el Manlleu amb dos gols als primers minuts. Després de fallar diverses jugades a bola aturada, les manlleuenques van marcar el tercer abans del descans amb un gol de Carolina Herrera. Pocs segons després l’Estrelas va escurçar distàncies amb un refús aprofitat per Teta Mele.

El conjunt italià va disposar d’ocasions a la segona part però Ballesta es va mostrar molt encertada. Gemma Solé, Judit Burgaya i Laura Barcons van deixar el partit sentenciat quan encara quedaven deu minuts per arribar al final. Judit Burgaya va posar la cirereta del pastís marcant el setè i les italianes van marcar el segon i últim gol al seu compte particular amb un xut de Teta Mele.