25 d'abril de 2024

Sardinada popular al Mercat de Manlleu

Es preveu servir unes 150 racions, que es podran menjar tant a dins com a fora

Arola Cumeras 28 de febrer de 2017 a les 17:41
Dues de les paradistes, amb la disfressa

El Mercat Municipal de Manlleu organitza la segona sardinada popular el proper dimecres 1 de març, coincidint amb el darrer dia de Carnaval, conegut popularment com el dia de l’enterrament de la sardina.


Els alumnes del PTT Manlleu d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, couran sardines a la plaça del Mercat acompanyades de pa i vi calent per 2 euros. Dolors Carrera, secretària de la junta de comerciants, ha comentat que “aquest any tenim planejat fer el mateix, però amb perspectives de poder augmentar les racions, i les hem situat en 150”.


Cada ració consta de “dues sardines, pa torrat i un got de vi i si algú s’ho vol emportar a casa, si porta un tàper li podrem servir”. La voluntat és fer pinya, i per això es segueixen aquestes tradicions. Els comerciants també es van disfressar "divendres i dissabte" i van triar "els porquets, igual que la nostra mascota, en Mariano Marrano".


La sardinada del Mercat Municipal de Manlleu tindrà lloc des de les 11 fins a la 1 del migdia. Es va celebrar l’any passat per primera vegada i va servir un centenar de racions.

El cartell de la sardinada

Etiquetes:
Economia i empresa