25 d'abril de 2024

El Manlleu vol emportar-se els tres punts de Vilanova

El partit contra les vilanovines serà l?últim abans que les manlleuenques juguin la Copa de la Reina

D.Osa - CP Manlleu 2 de març de 2017 a les 17:47
cpmanlleu.com

El Manlleu femení visitarà aquest dissabte (18h) la pista del CP Vilanova en un partit clau per seguir mantenint la quarta posició a la classificació de l’OK Lliga. El partit contra les vilanovines serà l’últim abans que les manlleuenques juguin la Copa de la Reina a Lloret de Mar (10, 11 i 12 de març).


El CP Vilanova arriba a aquest partit a la dotzena posició amb 13 punts i amb la necessitat de puntuar si vol enganxar-se a la zona mitjana de la taula. El protagonisme golejador de l’equip el tenen Maria Figuerola i Maria Córdoba, amb 8 i 5 gols respectivament en els quinze partits disputats.


El partit de la primera volta, corresponent a la quarta jornada, es va resoldre amb un 3 a 1 favorable al Manlleu amb dos gols de Maria Pujadas i un gol de Gemma Solé en un partit molt obert fins els últims minuts.


Per altra banda, ja s’ha oficialitzat que la final a quatre de la Copa d’Europa Femenina serà a Gijón els propers 25 i 26 de març després que s’hagi confirmat que la ciutat asturiana serà la seu de la fase final de la competició. Arnau Casanova, afirma que aniran a la capital asturiana a fer el millor paper possible. Però ara per ara és un projecte de futur i que la disputaran amb l’objectiu de guanyar experiència.


El Manlleu femení es veurà les cares amb el CP Voltregà en una de les semifinals, mentre que l’Hostelcur Gijón i l’SL Benfica jugaran l’altra semifinal.


La participació a la fase final de la Copa d’Europa a Gijón serà la tercera consecutiva del conjunt manlleuenc després de les dues anteriors edicions, que es van disputar a Manlleu.

Etiquetes:
Esports