26 d'abril de 2024

Miquel Muñoz deixa de ser l'entrenador de l'AEC Manlleu

Miquel Muñoz anuncia que deixa el càrrec d'entrenador que passarà a mans d'Albert Santanera

G.Moral 6 de març de 2017 a les 18:03
aecmanlleu.com

“Avui, des d’ahir emocionalment,  deixo de ser l’entrenador de l’AEC Manlleu”, amb aquestes paraules comença el comunicat oficial de Miquel Muñoz on explica els motius de la seva marxa. Muñoz es va fer càrrec de l’equip des de principi de temporada però els mals resultats de l’equip i desavinences amb la directiva han agilitzat la seva marxa.


En el comunicat, Muñoz ha mostrat el seu agraïment cap el cos tècnic que l’ha acompanyat tota la temporada fins el dia d’avui i en especial als jugadors que ha anomenat de “colla de jugadors fantàstics i de persones excel·lents”. Per sobre de tot també destaca el suport rebut per l’ex president Josep Anglada per donar-li l’oportunitat de creure en la seva persona per posar-se al capdavant del primer equip.


Però no tot han estat paraules d’agraïment sinó també ha carregat contra alguns sectors d’aficionats recriminant manca de suport en moments claus. Muñoz també ha tingut paraules cap a les persones que segons ell, han posat pals a les rodes a aquest projecte.


Ara Miquel Muñoz tanca la seva etapa en el Manlleu i passa el relleu a Albert Santanera el fins ara entrenador del filial del club quadribarrat. Així ho ha afirmat el club i el mateix Santanera, just una setmana després  de que  aconseguís el títol de lliga amb el Manlleu ‘B’.

Comunicat de comiat de Miquel Muñoz

Etiquetes:
Esports