24 d'abril de 2024

Una producció de Setup Audiovisuals és nominada a millor videoclip de l'any als Premis Enderrock

Els Premis Enderrock són el màxim reconeixement de la música en català.

El Ter 11 de desembre de 2008 a les 18:54
Imatge del bar on es va portar a terme el rodatge.
El videoclip de la cançó ‘Ho vull tot’ de Lupe Vilar, exguitarrista de Sangtarït, ha estat nominat en la categoria de millor videoclip als Premis Enderrock. El videoclip ha estat creat per David Conill i Christina Scheper de l’empresa osonenca Setup Audiovisuals. Aquests premis són el màxim reconeixement de la música en català.

Christina Scheper, explica que l’encàrrec els hi va arribar a través de la discogràfica Picap i que la nominació els hi fa molta il.lusió. El videoclip va ser enregistrat al Bar Lucky Luke d’Olot. En les imatges s’hi pot veure el grup actuant mentre un noi flirteja amb la Lupe Vila. Aquesta se l’emporta al lavabo i allà 'representa que el mata'. Segons Scheper, el videoclip està inspirat en el film ‘Abierto hasta el amanecer’.

Des de Setup Audiovisuals expliquen que la seva filosofia a l’hora de crear videoclips és buscar ‘la qualitat a preus assequibles’. Setup Audiovisuals va fer fundada el 2006 i es dedica a la producció audiovisual especialitzada en el món de la música i, sobretot, els videoclips. N'ha realitzat per grups com

Imatge exterior del bar on es va portar a terme el rodatge.

Setup Audiovisuals

Etiquetes:
Cultura