23 d'abril de 2024

El sénior femení del CP Manlleu cau a semifinals de la Copa de la Reina

Les manlleuenques van patir de valent per superar el Terrassa i no van poder fer res contra el Gijón

D.Osa - CP Manlleu 13 de març de 2017 a les 17:53
Judit Brugaya i Anna Casarramona. Foto: C.Arisa

El Manlleu femení ha tancat la seva participació a la Copa de la Reina aquest dissabte en caure a semifinals davant l’Hostelcur Gijón per 3 gols a 0. El conjunt manlleuenc va superar divendres el partit de quarts amb una victòria ajustada per 4 gols a 3 amb l’Sferic de Terrassa.

El partit de semifinals ha permès veure un Manlleu valent que ha plantat cara al Gijón. Després d’algunes arribades a banda i banda, les asturianes han obert el marcador al minut 10 amb un gol d’Anna Casarramona venint des de darrere de la porteria. Maria Pujadas va provar sort amb una arribada per la dreta de l’atac però Elena González va estar atenta per aturar la bola. Sara González i Anna Casarramona van tornar a buscar el gol però Ester Tosar va defensar la porteria per mantenir el resultat fins el descans.

La segona part va deixar veure un Manlleu més atrevit. Davant els atacs de María Díez, el Manlleu responia amb diverses arribades consecutives de Laura Barcons i Elisabet Gurri que permetien pensar en el gol de l’empat. La diana, però, va arribar del costat de les asturianes, amb la transformació de la desena falta manlleuenca per part de María Díez.

El Manlleu va intentar reaccionar però els minuts van anar passant sense que el Gijón cedís cap opció a bola aturada i provoqués xuts molt forçats per part de les manlleuenques. A falta de 9 minuts pel final, Gemma Solé va veure una targeta blava i mig minut més tard li va passar el mateix a Maria Pujadas. Ester Tosar va aturar les dues faltes directes i Judit Burgaya i Laura Barcons van mantenir el resultat fins l’arribada de reforços mentre el Gijón es trobava un cop i un altre amb els pals. 

Amb les manlleuenques assumint riscos, Maria Díez va marcar el tercer en una jugada de combinació a falta de tres minuts pel final i va deixar el Manlleu sense opcions d’empatar el partit. 

Per aquest enfrontament, el Manlleu no va poder disposar d’Anna Bulló, que va rebre un fort cop al nas durant l’escalfament i va haver de rebre atenció hospitalària. Després de diverses proves es va comprovar que no tenia el nas trencat.

Etiquetes:
Esports