26 d'abril de 2024

L'equip manlleuenc 10 Power, a punt per la final estatal de la First Lego League

L'escola Casals-Gràcia de Manlleu ha aconseguit prou patrocinadors per garantir l'estada i el viatge a Logronyo

Albert Vilella 14 de març de 2017 a les 11:58
Membre dels 10 Power, classificats per la final de Logronyo

L’equip 10 Power, de l’escola Casals-Gràcia de Manlleu, ja ho té tot preparat per anar el proper dissabte a la final estatal de la First Lego League a Logronyo. Gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors aconseguits, el viatge i l’estada serà totalment gratuïta pels alumnes.


Aquest dissabte 18 de març es celebrarà la final estatal a Logronyo. L’escola Casals-Gràcia de Manlleu ja ha fet tots els preparatius per poder garantir el viatge i l’estada a tots els alumnes i els familiars. Marc Codina, director del centre, explica que enguany ha sigut “més fàcil” trobar els patrocinadors degut a “l’experiència de les darreres edicions”.


Els 10 Power van aconseguir classificar-se a la final de Logronyo, després de quedar en segona posició al torneig celebrat a la UVIC-UCC. Uns problemes amb el robot van impedir que l’equip obtingués tots els punts que s’havien previst. Per a la final, els 10 Power han hagut de fer certs canvis al seu projecte. Marc Codina comenta que els alumnes “han hagut de traduir tota l’exposició i explicació al castellà” i també han millorat alguns aspectes del robot. Per altra banda, assegura que l’objectiu és “gaudir de l’experiència i ensenyar la feina ben feta”.


Els 10 Power marxaran aquest divendres cap a Logronyo, el dissabte a partir de les 10 del matí començaran a competir i el diumenge tornaran. En aquesta competició hi participaran prop de 600 joves d’entre 6 i 16 anys, separats per categories, d’arreu d’Espanya.      

Membre dels 10 Power, preparant el projecte per a la First Lego League

Projecte de l'escola Casals Gràcia per a la First Lego League

Etiquetes:
Ràdio Manlleu