26 d'abril de 2024

El Consell Polític de MES es reuneix a Manlleu

La propera fase serà crear una assemblea d'electes locals

Arola Cumeras 15 de març de 2017 a les 09:59
Una imatge de la trobada del partit, que està representat al consistori manlleuenc amb una regidora, Dolors Collell

MES, Moviment d’Esquerres que es va reunir dissabte en Consell Polític al Museu del Ter de Manlleu. Durant la trobada, el partit ha reivindicat l’ètica i l’honestedat política com a principi fundacional de la futura República Catalana. El Consell Polític va estar presidit per Dolors Collell, regidora de MÉS Manlleu.


Collell, regidora de l’equip de govern, va explicar “la tasca de la nostra àrea” i va remarcar que "tots els assistents van quedar molt agradablement sorpresos pel museu" i també es va fer una visita de coneixença de Manlleu.


L’alcalde, Àlex Garrido, va donar la benvinguda a tots els assistents d’arreu de Catalunya. Alfons Palacios, President de la formació, ha assenyalat que: “un procés constituent català ha de servir per fer les coses diferents a com s'han fet fins ara, i a defensar radicalment i sense fissures la tolerància zero a les pràctiques corruptives de qualsevol classe i de qualsevol representant públic; no podem replicar tampoc les pràctiques d’una part de les elits espanyoles, assetjades per la corrupció. Si volem un Estat és per fer les coses diferents”.


Collell va aprofitar per parlar de Pasqual Maragall com una persona amb una visió d’Estat i de futur excepcional que  va denunciar amb contundència determinades pràctiques que avui (8 anys més tard) estan en procés de judici. Des de MES, Moviment d’Esquerres diuen que "ens sentim hereus del seu llegat, i per això, demanem que a tots aquells que en facin honors i memòria practiquin la seva ètica, la seva honestedat i estiguin nets de tot tipus corrupció". Al Parlament, MES està al grup de Junts pel Sí.


En la jornada del Consell Polític s’ha aprovat la segona fase del treball territorial, que consisteix en la creació d’assemblea d’electes locals com una eina de compartir experiències municipals entre tots els nostres electes locals, i l’aprovació d’un pla de formació específic.

Etiquetes:
Política Municipal