26 d'abril de 2024

L'Institut del Ter presenta el Manifest Pedagògic per donar a conèixer el seu projecte educatiu

El document és un pas més en la voluntat del centre de donar a conèixer els punts forts del seu projecte educatiu

David Osa 16 de març de 2017 a les 17:33
Una imatge de la presentació del projecte educatiu

El centre de secundària Institut del Ter de Manlleu ha presentat aquest dimecres el Manifest Pedagògic, un decàleg que recull les idees que sintetitzen l’essència de la seva proposta educativa.


El manifest s’ha elaborat amb el consens entre pares i mares, alumnes i equip docent del centre i recull, entre d’altres, diversos aspectes que exemplifiquen els quatre pilars en què es basa, segons Ferran Crespo, director de l’Institut del Ter, el projecte educatiu que desenvolupen: aprenentatge cooperatiu, avaluació competencial, educació en valors i innovació en el treball per projectes.


Després dels parlaments del director del centre i de l’alcalde i regidor d’educació, Àlex Garrido, s’han exposat els deu punts del manifest, una presentació que ha anat a càrrec de tres alumnes del centre. Van intervenir Cristian Fernández i Laia Soler. Judit Roma, per la seva banda, va exposar el procés de creació del manifest.


L’acte de presentació del decàleg ha tingut lloc a l’Auditori Roca del Museu del Ter per fer encara més palesa la col·laboració entre el centre educatiu i el museu en el marc del projecte MagneTer. El document és un pas més en la voluntat del centre de donar a conèixer els punts forts del seu projecte educatiu i augmentar així l’elegibilitat en el procés de preinscripció que s’iniciarà ben aviat.  També amb aquest objectiu, l’Institut el Ter realitzarà una jornada de portes obertes al centre el proper dissabte 18 de març.

Diversos sectors van estar representats entre el públic

El director del centre, Ferran Crespo

Etiquetes:
Ràdio Manlleu