27 d'abril de 2024

L'espectacle musical l'Illa Flotant s'estrena a Manlleu

El concert teatral es podrà veure el proper diumenge 2 d'abril a la sala d'exposicions de Can Puget

elter.net 24 de març de 2017 a les 09:20
Cartell de l'espectacle "l'Illa Flotant"

El concert teatral “l’Illa Flotant” s’estrenarà a Can Puget el proper 2 d’abril. L’espectacle musical combina dansa i teatre del coreògraf ballarí manlleuenc Martí Güell i del compositor i actor brasiler Marco Michelângelo.


Gabriel F, director de la companyia “Teatro de Açucar”, també ha col·laborat en el procés creatiu d’aquest treball. El concert teatral explica la història de dos habitants d’una illa desconeguda, que assumeixen la missió d’escampar les històries de la seva terra natal per tot el món. Després d’una llarga temporada, decideixen tornar per recol·lectar noves memòries, però el duet es troba amb una gran fatalitat, l’illa ja no es troba. L’Illa Flotant es podrà veure el proper diumenge dia 2 d’abril a les 19 h, a la Sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu. L’espectacle té una durada aproximada de 50 minuts i el preu de l’entrada serà de 10 euros a taquilla i 8 euros anticipada.


Les reserves es poden efectuar al telèfon 686 22 56 20 o enviant un correu electrònic a infoislaflotante@gmail.com especificant el número d’entrades. El pagament i la recollida d’entrades serà el mateix dia, mitja hora abans de l’inici de l’espectacle.

Etiquetes:
Cultura