25 d'abril de 2024

El Manlleu deixa escapar dos punts a Cerdanyola (2-2)

La manca d?encert per sentenciar a la segona va donar opcions a unes vallesanes que van poder empatar el matx

D.Osa - CP Manlleu 21 de març de 2017 a les 16:19
cpmanlleu.com

El sènior femení del Manlleu va tenir a tocar la victòria a la pista del Cerdanyola amb dos gols de Judit Burgaya a la primera part, però la manca d’encert per sentenciar a la segona va donar opcions a unes vallesanes que van poder empatar el matx.

Les ocasions manlleuenques aviat van rebre el premi del gol quan Judit Burgaya va marcar el primer al minut 5. La insistència de la jugadora manlleuenca va permetre el Manlleu ampliar el resultat uns minuts més tard amb una altra diana de Burgaya. Els dos equips van anar consumint la primera part sense moure l’electrònic.

A la segona part, el Manlleu va estar a punt de marcar el tercer amb un penal que no va transformar Gemma Solé. Només un minut més tard, qui sí que va marcar la pena màxima va ser el Cerdanyola, amb un penal de Vanessa Garcia que va significar l’1 a 2 a falta de quinze minuts pel final.

Les locals van insistir i, a falta de vuit minuts pel final, Andrea Massons va igualar el marcador. Els dos equips van tenir ocasions per marcar el tercer, i el Cerdanyola fins i tot va disposar d’una falta directa fallada per Vanessa Garcia.

L’empat manté el Manlleu a la quarta posició amb 30 punts. El Manlleu ara ja pensa en la Copa d’Europa, que tindrà lloc el 25 i 26 de març a Gijón. Les manlleuenques jugaran a les 20.30h la segona semifinal de la final a 4 davant el CP Voltregà.

Cerdanyola CH-2: Mariona Surós, Vanessa Garcia, Paula Garcia, Laia Pera i Noëlie Paredes –cinc inicial, Sílvia Montoro, Andrea Massons i Laura Manzanares.

CP Manlleu-2: Ester Tosar, Judit Burgaya, Gemma Solé, Laura Barcons i Elisabet Gurri –cinc inicial–, Carolina Herrera i Maria Pujadas

Gols: 0-1, Judit Burgaya, min 5; 0-2, Judit Burgaya, min 9; 1-2, Vanessa Garcia (p.), min 25; 2-2, Andrea Massons, min 32.