24 d'abril de 2024

Els escoltes de Manlleu recullen 300 euros per als refugiats

Es va fer una caminada solidària, dissabte passat

elter.net 23 de març de 2017 a les 16:13
Alguns dels participants van deixar missatges de solidaritat en un mural. Foto: Constanci Navarro GFM

Els escoltes AEiG Arrels de Manlleu van organitzar una caminada amb una cinquantena de participants a benefici de les persones refugiades. Segons fonts de l’agrupament, es van recollir uns 300 euros de benefici net gràcies a la col·laboració d’establiments locals.


La valoració entenen que és positiva, en una activitat organitzada pels caps i dels Pioners i Caravel·les, que fan entre 3r d’ESO i primer de batxillerat, en el marc d’un projecte per recaptar fons pels refugiats.


El projecte engegat per aquesta unitat des de principis de curs, que té per objectiu conscienciar a tothom sobre les problemàtiques que pateixen les persones refugiades, així com la recaptació de fons per millorar en la mesura del possible la vida d'aquestes abans que siguin acollides pels diferents països de la Unió Europea que així es van comprometre a fer-ho.


El recorregut era de 9 quilòmetres i mig, apte per a tots els públics. Més enllà de la caminada, el projecte engegat per la unitat de Pioners i Caravel·les té previst organitzar altres esdeveniments per recaptar fons per enviar a organitzacions que treballen amb les persones refugiades. També es produirà un intercanvi de cartes entre els joves i refugiades i refugiats de la seva mateixa edat. Durant el curs, també s’està participant activament a les mobilitzacions de pressió social per exigir als polítics que actuïn davant la crisi humanitària.

Etiquetes:
Societat