25 d'abril de 2024

Alejandro Valverde guanya l'etapa reina que passa per Manlleu

A l'esprint intermedi de Manlleu el vencedor va ser Pascal Ackermann (Bora-Hansgrohe)

G.Moral 23 de març de 2017 a les 18:12
D'esquerra a dreta, Pieter Serry (Quick Step) Diego Rubio (Caja Rura) i Pascal Ackermann (Bora)

Alejandro Valverde es va imposar a l’etapa reina de la “Volta” que va passarà quest dimecres per Manlleu. El murcià es va acabar imposant a La Molina de  forma in ex-tremis després que poc a poc els escapats de la cursa acabessin engolits pel pilot. Pascal Ackermann, de l’equip Bora, va ser el primer en creuar el punt intermedi d’esprint situat davant el Torres Petit.


De bones a primeres el grup es trencava i marxava un grup d’escapats que van tenir feines a poder aguantar les envestides del vent al pas per la Comarca d’Osona. Pieter Serry (Quick Step), Natnael Berhane (Dimension Data), Pascal Ackermann (Bora-Hansgrohe) i Diego Rubio (Caja Rural-Seguros RGA) van ser aquests protagonistes que pràcticament van rodar sols fins arribar a l’ascens de la Collada. De fet aquest grup va ser el primer a passar pel punt d’esprint intermedi de Manlleu, la victòria en aquest punt va ser per a Ackermann seguit de Diego Rubio i tercer Pieter Serry.  De fet aquests tres ciclistes el que van fer possible que Berhane s’imposés a l’Alt de Toses.


A partir de l’arribada a La Molina va ser on les coses van canviar. Un grup de favorits format entre d’altres per Contador, Valverde, Froome i Van Garderen es van acabar disputant l’etapa després de donar dues voltes a La Molina. En els últims metres els atacs eren escassos i amb poca efectivitat. Ho va provar Marc Soler, escuder de Valverde, que finalment va aconseguir posicionar-se sisè a la general. Estira i arronsa a la Molina que finalment va caure de la banda del murcià de Movistar . Victòria per Valverde i mallot de líder per Van Garderen del BMC, en una etapa dura amb final a port de primera.

Etiquetes:
Esports