23 d'abril de 2024

Tot a punt per la disputa de la Copa d'Europa a Gijón

el CP Manlleu s'enfortarà a al segona semifinal al CP Voltregà, dissabte a les 20.30h

El Ter 24 de març de 2017 a les 16:30

Per tercer any consecutiu el CP Manlleu femení és a la final a quatre de la Copa  d’Europa. Concretament aquest dissabte el conjunt d’Arnau Casanovas s’estrenarà a la competició d’enguany veient-se les cares amb el CP Voltregà, que recentment s’ha proclamat campió de la Copa de la Reina.


Sobre el paper el club manlleuenc no és el favorit a aconseguir la victòria, però cal matisar que és l’actual subcampió de la competició. La reestructuració de l’equip ha obligat a formar un projecte de futur i això el tècnic Arnau Casanovas així ho afirma. Això no vol dir que el conjunt manlleuenc no vagi a competir ni a per guanyar la competició. Però com ha comentat Casanovas en diverses ocasions, no és el principal objectiu de la temporada, sinó es tractat d’una competició per aconseguir experiència de cara al propera temporada.


La primera final la disputarà el conjunt amfitrió l’Hostelcur Gijón, on milita la manlleuenca Anna Casarramona, davant el Benfica. Les portuguesa ja es van enfrontar la passada edició al Manlleu i el conjunt osonenc va poder viure en les seves pròpies carns la duresa de l’equip portuguès. Per altra banda el conjunt asturià vol recuperar el prestigi perdut els últims anys, ja que recordem que el Gijón ha guanyat aquesta competició en quatre ocasions.


A l’altra semifinal trobem el Manlleu que jugarà com a visitant davant el vigent campió de la competició i també recentment campió de la Copa de la Reina. Aquest partit es disputarà dissabte al punt de les 20.30h i decidirà el segon finalista.


La seu de la Final Four és el pavelló esportiu "President Adolfo Suárez" amb una capacitat per 5.500 espectadors. La Copa d'Europa Femenina tindrà una cobertura completa de televisió. Tots els partits de la Final Four seran transmesos en viu per CERH TV.

Etiquetes:
Esports