23 d'abril de 2024

La maquinària agrària i el bestiar, protagonistes de la Fira de Santa Llúcia de Prats de Lluçanès

El diumenge en el marc de la fira es donarà a conèixer el projecte Prats connecta.

El Ter 12 de desembre de 2008 a les 17:55
El diumenge en el marc de la fira es donarà a conèixer el projecte Prats connecta.
Al llarg de tot aquest cap de setmana Prats de Lluçanès serà l’escenari de la més que tradicional Fira de Santa Llúcia. L’activitat central d’aquesta fira, amb gairebé 30 anys d’història, serà el diumenge quan hi haurà la fira d’entitats i associacions i el mercat setmanal ampliat per a l’ocasió entre d'altres.

Els protagonistes seran una mostra de maquinària agrícola i automoció i l’exposició de bestiar boví, equí, oví i aviram de Nadal. A més de totes aquestes activitats també destaca una Fira del món del ruc.

El diumenge en el marc de la fira es donarà a conèixer el projecte Prats connecta. Es tracta d’una nova iniciativa que pretén, a través del telèfon mòbil o del correu electrònic informar de tota l’activitat del municipi a tot aquest que s’hi inscrigui. Es tracta d’un servei gratuït. A la fira hi haurà un estand de l’Ajuntament on tothom s’hi podrà inscriure i escollir fins i tot quin tipus d’informació vol rebre.

També cal destacar que des del passat dia 6 i fins el 14 de desembre a la Sala de Cal Bach, es pot visitar l’exposició de fotografies ‘Agenda de viatge’ organitzada per Amics de Robert Capa.
Etiquetes: