El derbi osonenc CP Vic - CP Manlleu s'escapa a la segona part (4-3)

El conjunt de Jefa Rovira va plantar cara a tot un CP Vic

D.Osa - CP Manlleu 27 de març de 2017 a les 17:42
cpmanlleu.com

El Manlleu va estar a punt d’emportar-se els tres punts de l’Olímpic de Vic aquest dissabte però se li van escapar amb un ajustat 4 a 3 després que els vigatans remuntessin a la segona part els gols marcats per Aniol Mangas i Adrià Ballart.

El partit va començar amb un penal en contra pels manlleuencs que Jordi Garcia li va aturar a Cristian Rodríguez. El Manlleu va respondre amb contundència amb dos gols d’Aniol Mangas. A falta de set minuts pel descans, Jordi Burgaya va escurçar distàncies però Adrià Ballart va colpejar novament abans del descans amb l’1 a 3.

La segona part es va mantenir igualada amb ocasions a banda i banda però va ser el Vic l’equip que va tenir més encert. Una tarjeta blava rigorosa per Adrià Ballart va significar el segon gol vigatà amb una falta directa transformada per Romà Bancells. A falta de menys de cinc minuts pel final, Jordi Burgaya va finalitzar la remuntada local amb dos gols.

El proper partit del Manlleu serà el 5 d’abril, quan rebran la visita del líder, el FC Barcelona Lassa.

FTIXA TÈCNICA

CP Vic - 4: Gerard Camps, Josep Maria Ordeig, Romà Bancells, Martí Casas i Cristian Rodríguez –cinc inicial- i Jordi Burgaya.

CP Manlleu - 3: Jordi Garcia, Aniol Mangas, Jaume Farrés, Adrià Ballart i Marc Prat –cinc inicial-, Albert Grau, Pol Franci, David Martí, Marc Pujadas i Gerard Folguera.

Gols: 0-1, Aniol Mangas, min 5; 0-2, Aniol Mangas, min 11; 1-2, Jordi Burgaya, min 17; 1-3, Adrià Ballart, min 23; 2-3, Romà Bancells (f.d.), min 36; 3-3, Jordi Burgaya, min 45; 4-3, Jordi Burgaya, min 46.