El sénior femení del CP Manlleu cau a les semis de la Copa d'Europa

Trenta segons li van servir al Votregà per distanciar-se a l?electrònic

D.Osa - CP Manlleu 27 de març de 2017 a les 17:48
cpmanlleu.cat

El sènior femení del Manlleu s’ha quedat a les portes de la final europea d’hoquei patins després de perdre per 5 a 2 amb el Voltregà. Laura Barcons i Judit Burgaya van marcar per les manlleuenques en un partit que les de Sant Hipòlit van fer-se seu a la segona part.

El derbi osonenc es va mantenir molt igualat, amb un Voltregà que disposava de les ocasions més clares però es trobava un cop rere l’altre amb Ester Tosar. El Manlleu, per la seva banda, buscava la porteria de Laia Vives amb diverses arribades aïllades. L’únic equip que va poder marcar abans del descans va ser el Voltregà, que es va avançar amb un gol de Nara López en aprofitar un rebot de la bola a la tanca.

Laura Barcons va empatar el partit amb una falta directa a l’inici de la segona part. Trenta segons li van servir al Votregà per distanciar-se a l’electrònic amb els gols de Berta Tarrida i Adriana Gutierrez. A falta de quinze minuts, el càstig es va fer més gran amb una falta directa transformada per Natasha Lee.

El Manlleu no va tirar la tovallola i va fer el segon amb un contraatac culminat per Judit Burgaya. Una targeta blava a Barcons als últims minuts va donar a les santhipolitenques una falta directa que Nara López no va desaprofitar per posar el 5 a 2 final a l’electrònic.

CP Voltregà - 5: Laia Vives, Natasha Lee, Berta Tarrida, Motxa Barceló, Adriana Gutierrez –cinc inicial, Nara López, Aina Arxé i Joana Comas.

CP Manlleu – 2: Ester Tosar, Gemma Solé, Laura Barcons, Elisabet Gurri i Judit Burgaya –cinc inicial-, Maria Pujadas, Carolina Herrera i Maria Ballesta.

Gols: 1-0, Nara López, min 22; 1-1, Laura Barcons (f.d.), min 29; 2-1, Berta Tarrida, min 28; 3-1, Adriana Gutierrez, min 28; 4-1, Natasha Lee (f.d.), min 35; 4-2, Judit Burgaya, min 47; 5-2, Nara López (f.d.), min 47.