26 d'abril de 2024

L'àrea d'autocaravanes de Manlleu estarà plenament operativa aquesta Setmana Santa

El projecte ofereix serveis com la buidada d'aigües grises, l'entrada d'aigua i la càrrega de bateries

Albert Vilella 28 de març de 2017 a les 13:25
Una imatge de la nova zona que s'ha difós per les xarxes socials

Manlleu ja té preparada la nova àrea per a autocaravanes. L’espai s’ha ubicat a la zona esportiva, entre el pavelló i el passeig del Ter. La zona compta amb un total de 10 places, 5 de les quals estan electrificades.


Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte “Osona, territori càmper” que s’ha desenvolupat en 12 municipis de la comarca i ha tingut un pressupost global de 475.700 euros. L’Ajuntament de Manlleu ha participat d’aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal d’Osona.


El projecte va començar a principis d’aquest any i ha acabat una mica abans del previst. Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, explica que “per Setmana Santa es posarà en funcionament l’espai completament habilitat” i s’aprofitarà aquestes dues setmanes de marge “per fer la difusió”.


El projecte ofereix serveis com la buidada d’aigües grises, l’entrada d’aigua i la càrrega de bateries dels vehicles. Pel que fa al creixement de la zona per a autocaravanes, Eudald Sellarès comenta que “és possible fer l’ampliació” tot dependrà de “l’ocupabilitat del poliesportiu” i de l’èxit que tingui l’espai.


El regidor de Promoció Econòmica explica que ja hi ha algun usuari que ha utilitzat l’espai i això és un “molt bon indicador”. A part de Manlleu, hi ha altres municipis osonencs que han participat del projecte “Osona, territori càmper”. A Manlleu, la inversió ha estat d’uns 10.000 euros i també inclou les despeses de difusió que es farà aquests dies.

Etiquetes:
Economia i empresa