25 d'abril de 2024

Ramon Julian estrena temporada aquest diumenge a Pamplona

El manlleuenc té com a principal obejctiu els World Games

El Ter 31 de març de 2017 a les 17:22
Foto d'arxiu

Ramon Julian arrenca temporada d’escalada aquest mateix cap de setmana a Pamplona on tindrà lloc la primera prova de la Copa d’Espanya. El manlleuenc espera reconquerir el títol de campió i treure’s l’espina de la passada edició on va aconseguir el subcampionat.


Pamplona serà la primera prova de tres que conformen la Copa d’Espanya de dificultat 2017. La competició se celebrarà al rocòdrom Rocopolis, d’aquest mateix diumenge. A les 10:00 del matí tindran lloc les vies classificatòries, i a les 18:00 de la tarda la final. Julian comença temporada molt motivat per aconseguir títols, i es pendrà aquesta competició molt seriosament per tal de preparar els principals objectius de l’any.


Aquesta mateixa setmana el manlleuenc anunciava el calendari que seguirà durant aquesta temporada. A part de la Copa d’Espanya que finalitzarà a Saragossa el proper mes de maig, Julian també disputarà el campionat d’espanya de dificultat i també el de bloc, com va fer la passada temporada.


A nivell internacional el manlleuenc espera poder millorar, i molt, el seu resultat a la Copa del Món. L’any passat no va ser el seu millor any a nivell internacional on va tenir moltes dificultats per accedir a les finals de cada prova que va disputar.


El que si està clar és que aquest any hi ha dos valors afegits. El manlleuenc com és habitual disputarà el campionat d’Europa de dificultat, que enguany es disputarà a Itàlia entre el 30 de juny i l’1 de juliol. Però es evident, que la Julian té una data fixada al cap 21 de juliol. Aquesta és la data d’inici dels World Games, els jocs olímpics de l’escalada. Una prova que agrupa totes les modalitats d’escalada i que es disputa cada quatre anys.


Ramon Julian espera poder aconseguir fer un gran paper aquesta temporada 2017 centrada sobretot en els World Games.

Etiquetes:
Esports