24 d'abril de 2024

El sénior femení del CP Manlleu supera el Mataró (1-0)

Gran parti del conjunt d'Arnau Casanovas

D.Osa - CP Manlleu 3 d'abril de 2017 a les 17:45
cpmanlleu.com

El Manlleu femení va guanyar el Mataró aquest dissabte amb un gol d’Elisabet Gurri a l’equador de la segona part.


El Mataró va avisar al principi del partit amb una doble ocasió que es va trobar un cop rere l’altre amb la intervenció d’Ester Tosar, i el Manlleu va posar després contra les cordes a les visitants amb un assetjament continuat que es va quedar sense premi. Judit Burgaya va enviar un llançament de falta directa al pal i uns minuts després les locals perdien l’oportunitat de marcar amb un xut de penal aturat per Tosar.


A la segona part, el Manlleu va buscar la victòria amb més nervis. L’àrbitre va anul·lar un gol de Gemma Solé per una falta en atac i un xut d’Anna Bulló va estar a punt de convertir-se en gol, però la bola mossegada la va acabar traient la defensa sobre la línia de gol. Finalment, la insistència del Manlleu va convertir-se en gol amb un xut d’Elisabet Gurri a falta de nou minuts pel final.


El Mataró va buscar l’empat amb una falta directa fallada mentre el Manlleu estava a punt de marcar amb dos xuts de Judit Burgaya que es van estavellar al pal.


FITXA TÈCNICA


CP Manlleu - 1: Ester Tosar, Elisabet Gurri, Carolina Herrera, Maria Pujadas i Judit Burgaya –cinc inicial–, Gemma Solé i Anna Bulló.


Medicare System Mataró - 0: Ariadna Escalas, Carla Fontdeglòria, Ona Castellví, Aina Florenza i Xantal Piqué –cinc inicial–, Júlia Canal i Anna Fontdeglòria.


Gol: 1-0, Elisabet Gurri, min 31.

Etiquetes:
Esports