26 d'abril de 2024

Lax'n'busto presenten 'Objectiu la lluna' a la sala Bac Art aquest dissabte en un doble concert

Amb Objectiu la lluna els Lax’n’busto s’han tornat a acompanyar per Sylvia Massy a la producció.

El Ter 12 de desembre de 2008 a les 19:56
El del Vendrell oferiran dos concerts, un a les 7 per a menors de 16 anys i un altre a les 12 de la nit.
Objectiu la lluna és el títol del darrer disc dels vendrellencs Lax’n’busto i el segon amb la veu de Salva Racero al capdavant. El grup es manté fidel al seu esperit de sempre, però amb una sonoritat pròpia d’ara. Els 70, els 80 i els 90 són només una referència.

Segons Salva Racero, el disc es caracteritza per ser una continuació de l’anterior el Relax i pel fet de ser un treball conjunt entre tots els membres del grup.

Amb Objectiu la lluna els Lax’n’busto s’han tornat a acompanyar per Sylvia Massy a la producció, Aquest cop però ha estat la productora nord-americana qui s’ha traslladat als estudis de Casa Murada del Vendrell. En aquest disc, com en l’anterior, està prevista la traducció i adaptació d’algunes de les cançons a l’anglès i a l’euskera. L’ax’n’busto seran aquest dissabte a la sala Bac Art de Roda de Ter per presentar aquest treball.

La novetat és que, a través d’una iniciativa de la Casa de Cultura Popular, els del Vendrell oferiran dos concerts, una a les 7 de la tarda per a menors de 16 anys i un altre a les 12 de la nit. En aquest disc els Lax’n’busto també ofereixen una butlleta que permet, a tot aquell que l’enviï, participar en el sorteig d’un concert a casa.
Etiquetes:
Cultura