26 d'abril de 2024

El CP Manlleu rep aquest dimecres el Barça Lassa al Municipal (21h)

Una victòria del Manlleu seria una injecció de moral per l?equip i un salt de gegant a la classificació

G.Moral 5 d'abril de 2017 a les 15:39
Foto: Anna Aumatell

El CP Manlleu segueix immers en la lluita per la salvació. De nou el calendari no acompanya al conjunt de Jefa Rovira rep aquest dimecres a les 21h el líder el Barça Lassa.  El CP Manlleu arriba amb la moral alta després de planta cara al CP Vic a la passada jornada.


El tècnic manlleuenc va plantejar un derbi molt defensiu i al contraatac. Una tàctica que li va funcionar fins el tram final de partit on va acabar remuntant el Vic. Rovira ha afirmat que seguirà amb aquest plantejament de cara el partit davant el Barça, però això, millorant alguns aspectes defensius per evitar els errors del derbi.


Rovira es conscient de l’importància d’aconseguir treure una victòria en aquesta jornada, però també sap que serà un dels desplaçaments més complicats. El Manlleu comptarà amb pràcticament tots els seus efectius disponibles a excepció de Juli Anguita que és dubte, però sembla que podria arribar de cara el partit.


Una victòria del Manlleu seria una injecció de moral per l’equip i un salt de gegant a la classificació que està força ajustada per la part baixa.

Etiquetes:
Esports