25 d'abril de 2024

Noves activitats i tallers trimestrals a l'Ateneu Manlleu

Destaquen el taller de pintura Sumi-e i el concert de Guillem Roma i Alessio Arena

El Ter 12 d'abril de 2017 a les 14:56
El Sumi-e és una pintura mil·lenària tradicional xinesa

L’Ateneu de Manlleu comença el trimestre amb noves propostes de tallers i altres activitats com concerts. Una de les novetats en tallers és el curs de Sumi-e i també d'activitats cal destacar el concert de Guillem Roma i Alessio Arena al juny.


El Sumi-e és una pintura mil·lenària tradicional xinesa. De fet, Sumi-e, en japonès, vol dir “tinta i pintura”. Aquest curs es farà cada dimecres a partir de dos quarts de sis de la tarda. Començarà el 19 d’abril i per apuntar-s’hi cal escriure’s a través del correu de l’ateneu, info@ateneumanlleu.cat.


A més, continuaran els tallers que es feien fins ara, el Hatha Ioga que es fa els dimarts de 16.45 h a 18.15 h i de 18.30 h a 20 h i el taller de glosa i cançó improvisada que es fa als dimecres a les 19 h.


El Hatha Ioga és una ciència pràctica que procura el benestar físic, emocional i mental de la persona a través de diferents tècniques adaptades a l'individu. El taller titulat “Oidà cantem!” té l’objectiu de cantar cançons en català. Es fa un especial incís en la glosa, gaudint d'improvisar les lletres de les cançons. És una activitat que no necessita inscripció i és gratuïta.


A part dels tallers, també es faran diverses activitats durant aquest tercer trimestre. Al juny Guillem Roma acompanyat de l’italià Alessio Arena, presentarà un espectacle especial després d’haver publicat “Connexions”. L'atzar va fer coincidir aquests dos músics i, des de llavors, han estat amics inseparables. Un concert exclusiu i un viatge per sonoritats d'aquí i d'allà que reserven per a nits especials. El concert es farà el divendres 9 de juny a les 10 del vespre. Per més informació i entrades, entreu a www.ateneumanlleu.cat.


Finalment, per Sant Jordi, l’Ateneu posarà una parada de roses compartida amb l’Escriba que es situarà a la Plaça Fra Bernadí, davant l’Ajuntament. Els diners aconseguits es destinaran a fer millores a l’espai.


 

Etiquetes:
Cultura