26 d'abril de 2024

El sénior femení del CP Manlleu vol recuperar la bona dinàmica davant el Terrassa

L'Sfèric Terrassa visita el municipal de Manlleu dissabte a les 17.45h

G.Moral 19 d'abril de 2017 a les 17:23
Foto: C.Arisa

El sènior femení  del CP Manlleu no va començar les vacances de Setmana Santa de la millor forma. El conjunt manlleuenc només va aconseguir treure un punt dels dos partits que va disputar a terres madrilenyes.


Tot i només sumar un punt, el conjunt d’Arnau Casanovas segueix tranquil a la quarta posició de la taula, i espera refermar-la aquest dissabte quan rebi al municipal al Terrassa.


Les manlleuenques esperen que l’aturada de setmana santa hagi servit per recuperar forces, després del desgast de les últimes jornades. Un seguit de competicions i partits de lliga dobles han desgastat molt al Manlleu que ha anat perdent pistonada les últimes jornades. Amb els tres equips de l’Ok Lliga escapats ara l’objectiu s centra en fer forta la quarta posició de la general. El conjunt d’Arnau Casanovas ho tindrà difícil ja el Bigues i Riells i Las Rozas estan collant per sota.


El partit davant l’Sfèric Terrassa d’aquest dissabte ha de ser clau per mirar assegurar la quarta plaça. El conjunt manlleuenc ja va patir de valent per desfer-se del conjunt egarenc a les semifinals de la Copa de la Reina i sap que serà un os dur de rossegar a casa. La clau pel Manlleu serà mirar d’aturar els contraatacs del Terrassa, la millor arma del conjunt egarenc, que sumat a un bon encert de la màxima golejadora l’italiana Elena Tamiozzo pot ser letal. Casanovas segueix amb la mateixa tònica de tota la temporada, que les jugadores competeixin i aprofitar les badades del rival.


Una victòria davant el Terrassa seria important per seguir fort a la taula però seria una injecció de moral a un equip que ha patit molt les últimes jornades. El partit davant l’Sferic Terrassa es disputarà aquest dissabte 22 d’abril a les 17.45h, al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu.

Etiquetes:
Esports