25 d'abril de 2024

El pub Xauxa, el més antic de la Catalunya Central, celebra 40 anys

Com cada Sant Jordi des de fa 40 anys Xauxa està d'aniversari

Arola Cumeras 20 d'abril de 2017 a les 18:55
Collage amb imatges dels 40 anys de Xauxa

El pub Xauxa de Manlleu celebra els 40 anys. Està considerat el més antic de la Catalunya Central i asseguren que a tot Catalunya "costaria trobar un local similar al nostre que s’hagi mantingut sense canviar la gerència". L’emblemàtic local d’oci nocturn que regenten Mari Sol Blanch i Ramon Collelldemont, va obrir les portes del dia de Sant Jordi de 1977 i ha estat present a les anècdotes de diverses generacions.


Collelldemont comenta que han aconseguit sempre generar "bon ambient" i que "entre els clients s'hi barregen pares, fills i en alguna ocasió fins i tot els néts". 


Pels 30 anys, es va fer una celebració sonada, de 30 viatges a Praga i unes vacances a Cuba. Ara, el responsable de Xauxa aclareix que serà una celebració més interna, amb festa, bona música i sorpreses. Diu que "l'objectiu està posat en els 50, si hi arribem lògicament i enguany la moguda estarà més centrada en el Xauxa". 


L’empresari està content també de tenir un bon relleu familiar assegurat, amb el seu fill Roger i la seva parella, Eli Solà. Al llarg dels anys s’han involucrat en diverses activitats com ara l’esport i van mirar de tenir incorporacions tecnològiques constants.

Cartell amb els actes de celebració dels 40 anys

Etiquetes:
Societat