25 d'abril de 2024

Manlleu proposa un mapeig ciutadà per tancar la participació del passeig del Ter

Aquest dissabte 22 d?abril de les 10h fins la 1h es realitzarà el mapeig ciutadà. Es centrarà en tres objectius.

Irene Castellón 21 d'abril de 2017 a les 17:46
Cartell de l'activitat

Aquest dissabte 22 d’abril de les 10 fins la 1 es realitzarà el mapeig ciutadà. Consisteix a seguir, a peu o en bicicleta, un recorregut amb els punts clau marcats i detectats al llarg de les diferents fases del procés participatiu. A cada lloc es parlarà de les activitats, usos i millores que es poden realitzar en els diferents espais.


La sessió se centrarà en tres objectius. El primer serà concretar la proposta d’usos futurs pel passeig del Ter. El segon, trobar possibles incompatibilitats i necessitats a cobrir. El tercer, prioritzar les accions a dur a terme al vora Ter.


Alhora, la sessió busca respondre diverses preguntes referents a la zona de la vora del ter, com el tipus d’activitats que volen promoure, on les volen ubicar, les millores que s’han de fer, el lloc de les millores i els llocs claus del passeig del Ter. És a dir, es volen obtenir resultats concrets que ajudin a definir on i com s’ha d’intervenir per millorar la qualitat del passeig del Ter.


S’han dissenyat dos recorreguts per dur a terme el mapatge; un a peu i l’altre amb bicicleta. Cada itinerari consta de nou punts i tracta qüestions diferents, segons el que es va dir als dos grups del taller de debat ciutadà.


Està organitzat per tal que el mapatge comenci a les 10 a l’estació de tren i acabi a la 1 al punt final, l’Embarcador del Ter. Allà es farà el tancament de la sessió amb un vermut.

Etiquetes:
Societat