25 d'abril de 2024

El Centre de Formació Integral de Manlleu afegeix dos cursos a la seva oferta

El 2 de maig començarà un nou curs de gestió empresarial per a treballadors autònoms i encara hi ha places disponibles

Arola Cumeras 21 d'abril de 2017 a les 19:15
Una imatge del curs que va començar el 19 d'abril, sobre posicionament web

El Centre de Formació Integral de Manlleu amplia la seva oferta amb nous cursos. Un d’ells ja ha començat, de posicionament web i un altre ho farà en el futur immediat, centrant-se en la gestió empresarial.


El mes passat es va presentar de manera formal el nou centre, que primer es va especialitzar en l’àmbit sociosanitari.  Els estudis s’imparteixen a l’institut Antoni Pous. Elisenda Riera, tècnica de Formació de l’OPE de Manlleu, explica que “dimecres va començar el curs de 16 hores d’introducció al posicionament web, totalment subvencionat”. Riera considera que “va despertar interès, hi ha quinze alumnes i és un èxit de convocatòria”.


El nou Centre de Formació Integral, que aglutina la formació reglada amb la formació ocupacional. S’ha començat en l’àmbit sociosanitari perquè, segons el consistori, “hi tenim certa destresa, un centre expert com és l’Antoni Pous i sabem que hi ha vacants, demanda d’ocupació per part de les empreses”. El 2 de maig començarà el curs de “gestió empresarial per a treballadors autònoms, de 30 hores i es farà a l’Antoni Pous els dimarts i dijous de 6 a 8 del vespre”.


Actualment “hi ha algunes places obertes i es pot preguntar al 93 851 50 22 o formació@manlleu.cat, “tant per a persones treballadores com altres que estiguin a l’atur”. Al llarg de l’any “hi haurà altres cursos programats de cara al setembre, per exemple d’anglès”. L’objectiu és “integrar diferents sistemes formatius i facilitar la formació al llarg de la vida”. Es pretén “ser un centre de referència”.

Etiquetes:
Economia i empresa