27 d'abril de 2024

Se li complica la permanència a l'AEC Manlleu amb la derrota davant La Jonquera (2-1)

Un penal inexistent al minut 82 dóna la victòria a La Jonquqera

G.Moral 24 d'abril de 2017 a les 17:22

Se li complica molt la permanència a l'AEC Manlleu després de perdre el duel decisiu contra La Jonquera. La victòria local es va decidir a les acaballes de partit quan  al minut 82 Aleix Feixas va transformar un penal inexistent. Derrota per 1 a 2 que condemna al Manlleu de cara a la salvació de la categoria, tot i fer un bon partit.

El conjunt d’Albert Santanera va dominar durant tota la primera meitat tot i que amb poques ocasions. De fet la primera ocasió clara del partit no va arribar fins al minut 26 gracies a una bona internada de Manel Sala. Va ser el mateix capità manlleuenc  qui va obrir el marcador al minut 30 de partit. Falta gairebé al mig del camp que de forma magistral el manlleuenc va enviar a dins la porteria defensada per Montero. Però el partit canviaria just després d’aquest gol quan el mig del camp manlleuenc es quedava sense la seva principal referència al mig del camp, Seuma, per una lesió al genoll. A partir d’aquí la Jonquera aniria guanyant terreny mica en mica.

La segona meitat va començar amb una reestructuració de l’equip per part d’Albert Santanera, tancant l’equip a darrere i aprofitant l’astúcia de Manel Sala al capdavant. Un Manel Sala que va tenir el segon a l’inci del segon temps però el defensa empordanès Minic va treure la pilota sota pals. La Jonquera però anava avisant i comptava amb un jugador més, el col·legiat, que li va xiular tot a favor fins al final. Al 68 arribaria el gol de l’empat després de que Aleix Feixas rematés sol un servei de falta. La insistència local no va cessar i al 82 va arribar la sentència. El col·legiat Víctor Manuel Sánchez Rico va xiular un penal, que només va veure ell, en una entrada de Dan Coll a Aleix Feixas. El mateix Feixas es va encarregar de marcar el penal i sentenciar la victòria de La Jonquera. Albert Santanera, no ha entrat en la polèmica i ha donat la culpa de la derrota als errors defensius.

La derrota deixa el Manlleu molt tocat que perd una oportunitat clau per assolir la permanència i fer forta la victòria de la passada setmana davant el Sabadell B. Una derrota que deixa el Manlleu en una situació crítica a falta de tres jornades.