26 d'abril de 2024

Xavier Bosch i Carles Capdevila, els més venuts a Manlleu

"Nosaltres dos" de Xavier Bosch i "La vida que aprenc" de Carles Capdevila, els més venuts per Sant Jordi

A.Vilella - A.Cumeras 24 d'abril de 2017 a les 17:46
Sant Jordi 2017. Foto: C.Navarro

Aquest diumenge Manlleu ha tornat a celebrar el Sant Jordi amb una trentena de parades a la plaça Fra Bernadí. Aprofitant el bon temps, centenars de persones van sortir al carrer per celebrar la diada. Un cop passat, cal fer balanç amb els llibres que van tenir més èxit amb la llibreria Conitjoch i la llibreria Marisa.


Segons la Llibreria Contijoch i la llibreria Marisa, el llibre de ficció en català més venut va ser el “Nosaltres dos”, de Xavier Bosch, que descriu l’amistat indestructible entre un home i una dona, el Kim i la Laura. Per altra banda, el de relat de no-ficció en català “D’on trec el temps”, de Màrius Serra, és el que va tenir més sortida, al costat de “La vida que aprenc”, de Carles Capdevila. David Castanyer, de la Llibreria Contijoch, explica que a Manlleu el llibre de no-ficció en català més venut va ser “D’on trec el temps”, de Màrius Serra. Es tracta d’un relat separat en quatre parts, on l’autor desenvolupa maneres d’aprofitar el temps i la seva pròpia experiència gestionant-lo. D’autors manlleuencs destaca la popularitat del llibre publicat l’any passat de Carles Molist, “Els dies de transició a Manlleu”. Castanyer comenta quins són les primeres posicions dels llibres més venuts.


Altres obres de ficció molt venudes han estat “La senyora Stendhal, de Rafel Nadal o bé “Rosa de cendra”, de Pilar Rahola. En castellà, el llibre de ficció més venut a Manlleu va ser “Patria” de l’escriptor Fernando Aramburu. L’obra de no-ficció en castellà més venut a can Contijoch va ser “100 años de TBO”, d’Antoni Guiral. David Castanyer assegura que el bon temps i el fet que enguany el Sant Jordi hagi caigut en un diumenge, ha estat molt positiu per les vendes.


Marisa Marin, des de la llibreria Marisa, explica que diumenge va ser “un dia esplèndid, en què el temps va acompanyar”. Es van registrar “menys llibres de la secció infantil” però va ser una jornada amb encant perquè “moltes famílies van poder sortir juntes”.


 


    

Etiquetes:
Cultura