26 d'abril de 2024

El web de l'Ajuntament de Manlleu torna a rebre el Segell Infoparticipa de la UAB

El Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB avalua cada any els webs dels ajuntaments

elter.net 27 d'abril de 2017 a les 10:54
El batlle, Àlex Garrido, va recollir el guardó

El passat 19 d'abril l’alcalde, Àlex Garrido, va recollir el Segell Infoparticipa 2017 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. Enguany Manlleu obté la puntuació màxima al web manlleu.cat i ha aconseguit una valoració positiva en els 52 indicadors.


La quarta edició dels guardons Infoparticipa es va celebrar a la sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 93 ajuntaments van obtenir els diferents guardons del Segell InfoParticipa: 10 Reconeixements, 6 Mencions i 77 Segells. En l’edició d’enguany Manlleu es troba entre els 17 ajuntaments de Catalunya que han aconseguit la màxima puntuació, un 100% dels 52 indicadors positius.   


El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB avalua cada any els webs dels ajuntaments catalans.


Es van esmentar també alguns portals de transparència catalans que destaquen per diferents aspectes. En aquest sentit, els portals dels ajuntaments de Girona, l’Aldea i Manlleu van ser citats com a referència.

Etiquetes:
Política Municipal