23 d'abril de 2024

Manel Fontdevila, exdirector del Jueves, parla dels límits de l'humor a l'Ateneu

L'atemptat al setmanari satíric Charlie Hebdo o la condemna a una noia per unes piulades han tornat a reobrir el debat

elter.net 27 d'abril de 2017 a les 11:28
Manel Fontdevila, dibuixant i exdirector del setmanari El Jueves

L’Ateneu de Manlleu rebrà aquest dijous la visita de Manel Fontdevila, dibuixant i exdirector de la revista El Jueves. Actualment publica al digital El Diario i a la revista digital Orgullo y satisfacción.


En aquesta ocasió el Diàleg Obert servirà per parlar dels límits de l’humor i de la llibertat d’expressió, dos conceptes lligats i que acostumen a generar polèmica. Quins són els límits de l’humor? Posar límits a l’humor és coartar la llibertat? Són alguns dels temes que es plantejaran en aquest diàleg.


La mort dels ninotaires del setmanari satíric Charlie Hebdo o la condemna a una noia per unes piulades sobre l’assassinat del feixista Carrero Blanco han tornat a reobrir el debat. L’activitat està prevista que comenci a les 9 del vespre i és oberta i gratuïta.      


Per altra banda, per aquest dissabte hi ha preparat un nou Cafè Literari que tractarà la vida i obra de l’escriptora catalana, Mercè Rodoreda. L’acte serà conduit pel manlleuenc Sergi Oliva i començarà a les 5 de la tarda. L’activitat és oberta i gratuïta.  

Etiquetes:
Cultura