23 d'abril de 2024

Una quarantena de participants al ral·li fotogràfic de La Salle

Tot el projecte es gestiona des d'un grup de Faig de 3r d'ESO que es van encarregar de trobar-se amb el GFM

Arola Cumeras 27 d'abril de 2017 a les 17:41
Alguns dels participants del ral·li

Dissabte es va dur a terme la dotzena edició del ral·li fotogràfic de La Salle. Es van registrar fins a 44 participants i des del Grup Fotogràfic Manlleu, el vicepresident David Fajula ho considera “un èxit”.


Des de l’AMPA de La Salle també s’ha tingut en compte la “gran participació per part del jovent, perquè una trentena eren de la categoria de menors de 18 anys”. Ara el ral·li ha viscut “una empenta endavant”, segons afirma, des de l’experiència dels cinc anys des que hi col·labora. Li ha cridat l’atenció l’ús ja completament generalitzat de la telefonia mòbil.


Els temes es mantenen en secret fins a última hora. Enguany es va optar per la primavera, el passeig del Ter i pel tema 'cream city', on es tractava de “buscar elements de color crema, d’aquest to ocre i de colors beix al voltant de Manlleu per representar la seva història en aquesta imatge”. Fajula es mostra “convençut que d’aquí en sortiran unes fotografies precioses”.


El veredicte serà el 19 de maig a la tarda i el següent divendres, el 26, hi ha l’entrega de premis. Tot el projecte es gestiona des d’un grup de Faig de 3r d’ESO que es van encarregar de trobar-se amb el GFM. El mateix Fajula va fer una conferència a la Salle per parlar de “fotografia i història”. Els joves “participaran activament en el veredicte i faran el guió de l’entrega de premis”. També hi ha col·laborat l’AMPA i el GFM.

Etiquetes:
Cultura