27 d'abril de 2024

La cansaladeria Molist celebrarà els 40 anys amb una festa el proper 6 de maig

Es farà al mateix carrer Doctor Fleming, on s'ha mantingut sempre l'establiment fundat el 1977

Arola Cumeras 28 d'abril de 2017 a les 18:01
El germans Dani i Toni Molist, a punt per celebrar els 40 anys del negoci fundat pels seus pares

La cansaladeria Molist celebrarà els 40 anys d’història la setmana vinent. Els dos germans Dani i Toni Molist, que la regenten, expliquen que de petits no recorden “gaire res, perquè quan es va muntar la botiga, el 1977, jo tenia dos anys i en Toni encara no hi era”, comenta el germà gran amb un somriure. Més endavant, rememoren que “sí que passàvem estones a baix, perquè els pares havien de treballar i estàvem voltant per aquí”.


El dia 6 de maig a la tarda celebraran els 40 anys i han preparat una festa, al mateix carrer Doctor Fleming. Hi haurà animació infantil i un tastet de productes. Més tard actuarà el grup Jezz we ken, que es dediquen “al jazz i la música ambient”. Tot això anirà acompanyat de “sortejos, ja que la clientela aquests dies ja ha anat omplint butlletes”. Els han comentat que “si plou ja ens obriran el garatge, però esperem que faci bo”.


Toni Molist explica que a aquesta feina “de seguida ja m’hi vaig agafar” i el seu germà “al final per diverses circumstàncies, quan els pares es van jubilar” s’hi va afegir. Actualment l’empresa familiar compta amb 6 treballadors. La botiga sempre ha estat al mateix indret i expliquen que tenen clientela fidel “on predomina la gent de Manlleu però també hi ha gent de Torelló, Sant Hipòlit o Roda” que també “passen per aquí”. La pàgina web on es poden fer comandes per internet també ha suposat un punt d’inflexió i “en les vendes d’internet sí que hi ha un tant per cent molt elevat de gent de fora de Manlleu”.


A la darrera edició de Porc i Cervesa, fira gastronòmica, van quedar en segona posició al concurs de llonganissa i ho recorden “amb orgull, i l’any vinent mirarem de ser primers”. Entre els seus productes, estan especialment satisfets de la botifarra, l’hamburguesa i la llonganissa i també “un pernil dolç molt artesanal”. La intenció és “treballar de manera que sigui productes elaborats cada dia, frescos, sense conservants ni gluten; el màxim de natural possible”.

Etiquetes:
Economia i empresa