26 d'abril de 2024

Comença la recollida de roba pel Tenim roba estesa per aquesta primavera

En aquesta desena edició, els mercats s'han concentrat en dos dies diferents, el 12 i 13 de maig

Gisela Francàs 29 d'abril de 2017 a les 12:34
Imatge d'una edició anterior

Coincidint amb el canvi d’armari, torna el "Tenim roba estesa per aquesta primavera", el mercat d’Intercanvi de roba de Manlleu. El dilluns dia 24 d’abril va començar la recollida d'aquesat 10a edició que organitza el programa Temps x Temps de l'Ajuntament.


Com en les altres edicions es faran tres mercats diferents segons les edats, un de 0 a 6 anys, un de juvenil i l’altre de general, que es faran en tres espais diferents i es concentraran en dos dies. Una de les organitzadores, Maria Teresa Llimós, ha explicat que per participar cal portar prèviament, cinc peces, en bon estat, que es canviaran per cinc tiquets. "Ho acotem a cinc peces perquè no es vingui a buidar l'armari, han de ser peces que es estiguin en bon estat i que encara la pugui portar una altra persona".


El divendres 12 de maig, tindrà lloc el mercat d’intercanvi de nens i nenes de 0 a 6 anys que es farà a l’escola bressol Colors i el dissabte 13 de maig, l’Ateneu acollirà l’intercanvi juvenil i l’Espai Express, el de totes les edats. Llimós, ha destacat que aquest any l’intercanvi juvenil, es farà a la terrassa de l’Ateneu “aprofitant el bon temps” i "també organitzarem actuacions musicals".


Els punts de recollida pels mercats d’intercanvi de roba general i juvenil són a la recepció de Can Puget, al Centre de Formació d’Adults Martí i Pol, al Casal Cívic Frederica Montseny i a l’ASVAT, a L’Ateneu, mentre que les persones interessades en participar en el mercat infantil s’han d’adreçar a les escoles bressol Els Picarols i Els Colors en els horaris establerts.


"Animem a a tothom a donar una segona oportunitat a la roba que no porta i aprofitar altres peces", ha afegit Llimós. Es poden portar les cinc peces fins el mateix dia dels intercanvis.

Cartell de la desena edició de l'Intercanvi

Etiquetes:
Societat