25 d'abril de 2024

La comarca d'Osona recapta milers d'euros per la Marató de TV3 amb actes de tota mena

Les voltes de la plaça Fra Bernadí de Manlleu, on de moment s'han reunit 2.500 euros, es van omplir de gent i activitats

El Ter 15 de desembre de 2008 a les 14:34
A Manlleu, les activitats es van traslladar al pavelló de La Salle, a la tarda, a causa del mal temps
Les Associacions de Mares i Pares de les Escoles de Manlleu van impulsar diumenge un munt d’activitats per col·laborar amb la Marató de TV3. Sota el títol ‘Manlleu obre la ment’ l’objectiu era conscienciar a la població i recaptar diners, amb un balanç provisional de 2.500 euros recollits de moment.

Les voltes de la plaça Fra Bernadí es van omplir de gent i d’activitat, i van haver de servir d’aixopluc a causa del mal temps. Teresa Arumí, una de les organitzadores, comenta que a la tarda, els inflables previstos pel matí a la plaça es van poder muntar a l’interior del pavelló de l’escola La Salle. Al mateix pavelló s’hi van anar succeint els actes vinculats a la música o a la poesia.

Pel que fa a la recaptació, aquest any ja es preveu que, tal com passa a la xifra global de la Marató, quedi més curta que l’any passat. L’any passat s’havien arribat a recollir 5.337 euros, i de moment se n’han recollit la meitat, uns 2.500. Falta incorporar-hi el recompte de dues guardioles, dels entrepans que es van vendre a la plaça o del tast de cervesa impulsat pel bar Els Voladors. També cal afegir-hi els diners de la venda de llibres de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals.

D’altra banda, des de Ràdio Manlleu es va fer un programa especial del ‘Passa Volant’ de tres hores centrat en la Marató, que va fer connexions en directe per la comarca. A molts municipis es van preparar activitats. La Unió de botiguers de Centelles, per exemple, va recaptar 2.500 euros amb la venda de loteria. A Espinelves hi havia una tirolina solidària. A Sant Vicenç, la Coral Lloriana Jove va vendre plantes i a Tona van fer una funció especial dels Pastorets.
Etiquetes: