25 d'abril de 2024

Agroplant Lladó Tapia, nova incorporació a les parades del Mercat Municipal de Manlleu

Actualment el Mercat Municipal disposa d'un altre local comercial lliure

Arola Cumeras 4 de maig de 2017 a les 17:56
La nova parada va obrir les portes a finals d'abril

El Mercat Municipal de Manlleu estrena la primera parada nova des de la remodelació, ara fa cinc anys. Es tracta de l’empresa Agroplant Lladó Tapia, una botiga de productes de la terra amb seu al Voltreganès i que ha estrenat parada de verdures i fruites.


Una de les responsable de l’empresa, Anna Tapia, ha explicat a Ràdio Manlleu que es tracta d'una empresa familiar amb més de 30 anys d'història, que es conrea la seva pròpia verdura i que ha anat creixent de mica en mica.


Aquesta obertura significa un pas endavant d'una petita però emprenedora empresa que ja disposa d'una botiga a les Masies de Voltregà des de l'any 2010, que va a càrrec de la segona generació de la família formada per Gilbert Lladó i Anna Tapia.


Els orígens d'Agroplant es remunten a la dècada dels 80 al Mas Lladó de Santa Cecília de Voltregà, on la família disposava d'una granja per al consum familiar. L'explotació anava a càrrec d'en Josep Lladó, que va arrencar amb una parada al mercat setmanal de Sant Vicenç de Torelló. El negoci es va anar expandint fins al punt que actualment l'hort ocupa una extensió de dues hectàrees repartides entre el Mas Lladó i el Mas Sorribes, on es porta a terme un conreu tradicional.


Agroplant surt al carrer quatre dies per setmana amb una parada de dotze metres lineals als dos mercats setmanals de Manlleu (dilluns a la Plaça Fra Bernadí i dissabte al Barri de l'Erm), als quals se sumen els de Torelló (dimecres) i Tona (divendres).

Etiquetes:
Economia i empresa