26 d'abril de 2024

Tot cursos celebra el seu primer aniversari

La celebració vol ser també una oportunitat per intercanviar experiències i crear noves sinergies de treball

elter.net 5 de maig de 2017 a les 11:12
Els impulsors de la revista

Tot cursos està d’aniversari. La revista fundada pel dissenyador manlleuenc Ricard Farrés i la filòloga Míriam Usart compleix el seu primer any. L’esdeveniment tindrà lloc al Mas Vinyoles Hub de Sant Pere de Torelló, aquest dissabte a partir de dos quarts de quatre. 


Des del seu llançament, la publicació ha tingut tirada a Osona, Garrotxa, Ripollès i posteriorment al Vallès Oriental. La festa de celebració està pensada per a tots els professionals de la formació i les persones pròximes “que els han vist créixer durant aquest any”.


L’acte, segons expliquen, també vol ser una oportunitat per intercanviar experiències i crear noves sinèrgies de treball, establir xarxes de treball i networking entre els professionals de diferents territoris. L’Ajuntament de Manlleu ja ha confirmat també la seva assistència, com un dels consistoris que ha col·laborat en el projecte.


Durant la festa es podrà gaudir de tallers oberts a tothom i de temàtiques variades com scrapbooking, cuina mexicana, xerrades sobre finances alternatives i energies renovables aplicades a la llar, entre moltes altres activitats. A més, l’esdeveniment disposarà d’un espai de joc per a nens i nenes, amb tallers especialment pensats per a ells.


Tots els centres i persones professionals de la formació i interessades a participar en l’acte es poden posar en contacte amb l’empresa a través del 686820280.   

El cartell de l'activitat

Etiquetes:
Economia i empresa